Chevy Trailblazer SS Forum banner

1 - 20 of 25 Posts

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
8,343 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
i took my tbss out today to the store. while driving about 30mph i hammered it (in third). had a slight bog or hesitation. so i try it a few more times, still does it. could it be bad fuel or a bad fuel filter?? any ideas???? or is it something with th maf...dirty maybe??? i am lt1z tuned, fender well intake, 3600 ptb w/ flt level 6
 

·
Premium Member
Trailblazer SS
Joined
·
15,616 Posts
Time to down shift? Idk Marty
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
8,343 Posts
Discussion Starter #6
its a definite bog...not a down shift hesitation . Never done this before???
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
1,258 Posts
This happened to me a couple weeks ago. Stabilitrack off and in Direct Drive... Hammered the go pedal, then at about 80 or so, it just cut out on me... :dunno:
 

·
Premium Member
08 Black Granite
Joined
·
4,004 Posts
Changed plugs?
Gapped correct?
... All sensors plugged in on intake side?
Check all vacuum lines?


That is where I would start, I've never had this issue so I don't have any other suggestions.
 

·
Premium Member
AWD TBSS
Joined
·
2,374 Posts
Its in the tune I had the same problem and my tuner went in and changed something and has not happened ever since.
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
8,343 Posts
Discussion Starter #14
hmm...plugs are pretty new all gapped the same. Every thing looks ok under the hood. Im puttin my headers on soon...i'll have jake and scott take a look when i get it retuned
 

·
Premium Member
AWD TBSS
Joined
·
2,374 Posts
Jake u changed something in mine to make it go away just not sure what u did?
 
1 - 20 of 25 Posts
Top