Chevy Trailblazer SS Forum banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,655 Posts



Crappy phone pic I took, zip tie it to the back of the circuit board, tap it into the black wire and the blue wire next to the brown wire.
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Pics of connection if you can my friend
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,655 Posts
Don't have any close up pics of the wire, but see the blue thingy in the background? It should come with it, just place it over the wires I said and put the end of the resistor in there, clamp down with some pliers, maybe wrap a little tape over it just for good measure and it's done.
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Just installed and no cigar ! Ground to resistor and resistor to blue wire next to brown wire!! Help please
 

·
Banned
Joined
·
18,856 Posts
Dint go to ground. You have to be across both wire on the harness. It's a load resistor, the way you did it didn't put the load on the proper circuit.
And those little blue things you're talking about are referred to as scotch locks, and I'd never, ever use one on anything.
Ever.



 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #9 ·
Don't have a solder going to take it apart and redo it
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,655 Posts
Dint go to ground. You have to be across both wire on the harness. It's a load resistor, the way you did it didn't put the load on the proper circuit.
And those little blue things you're talking about are referred to as scotch locks, and I'd never, ever use one on anything.
Ever.
I agree with you they're not the best thing to use and solder is better, but honestly in that spot it's not gonna move around and if it's the ones with gel in it the connection is sealed good enough, had them there over a year with zero issues.
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #11 ·
I have switchbacks in the front just saw the instructions and Jett told me to do this in the rear although in the rear I have stock bulbs
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #14 ·
It was the grounding issue thanks steven!!!!
 

·
Premium Member
TrailblazerSS
Joined
·
2,787 Posts
Discussion Starter · #15 ·
Plus everyone elsewhere
 
1 - 16 of 16 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top