Chevy Trailblazer SS Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #1
Was listening to the radio on the way home for lunch, and it just went blank. So I hit the eject button, and it works, ejected all my cd's that were in it without a problem. I hit the load function and it worked, and also beeped when it was ready for the CD. Hit power, nothing, hit tune button, and it displays clock for about 10 seconds. Is it toast?
 

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #3
Will do. It lights up though. All the buttons light up when lights are on.
 

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #4
Just an update. Not sure what happend to the radio, but walked out after dark, and radio is lit up, as if the head lights were on, but the clock did not display, went to start the truck. DEAD! Jumped just fine, but WTF?????? I pulled the radio fuse, hopefully it doesnt kill my battery. Anyone have an Eclipse 726E laying around they want to get rid of????? =)
 

·
Moderator
Trailblazer SS
Joined
·
15,616 Posts
I have a nav unit =)
 

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #6
Want an Eclipse Nav Unit. Thanks though Chase!
 

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #8
As nice as Eclipse? What Pioneer would you recomend. Never had anything other than Pioneer. Other than a Rockford HU back in 98. Back when rockford made decent stuff!
 

·
WANNABE SS OWNER
Trailblazer SS 2wd
Joined
·
16,025 Posts
What the hell are CDs :dunno:
 

·
Registered
Joined
·
391 Posts
Discussion Starter #10
Well, I pulled it, checked wiring, hit the key, and holy shit, I got tunes again. Wire must have come lose. :doh:
 
1 - 10 of 10 Posts
Top