Chevy Trailblazer SS Forum banner

1 - 11 of 11 Posts

·
Punch it!
2008 AWD TBSS
Joined
·
5,639 Posts
Discussion Starter #1
Weirdest thing, I’ve got a 3,800 stall. Yesterday the brake pedal started pushing back while stalling it up.
ABS fuse 61 has always been pulled thus I yanked ABS fuse 33. Still no change.

WTF ?
:dunno:
 

·
trailer park living.
TrailblazerSS
Joined
·
16,328 Posts
One thing I thought of last night was maybe check your calipers. If one is loose maybe it's cocking and causing it to push the piston in.
 
  • Like
Reactions: Spivitz

·
Punch it!
2008 AWD TBSS
Joined
·
5,639 Posts
Discussion Starter #3
Good call, ok. I'll do that

Thanks Bud
 

·
TT AWD TBSS Jeep
TT AWD SS Pwrd Jeep
Joined
·
5,825 Posts
Your loosing vacuum. You could put in a one way vacuum check valve and a vacuum pod. More common in boosted setups where the boost pressurizes the brake booster.
 
  • Like
Reactions: Spivitz

·
Punch it!
2008 AWD TBSS
Joined
·
5,639 Posts
Discussion Starter #5
That could be, I've heard it hissing by the brake reservoir.
Ive not messed with it yet, probably this weekend
 

·
Punch it!
2008 AWD TBSS
Joined
·
5,639 Posts
Discussion Starter #6
Doing brakes today, well, my wrench is....
Fixing vacuum leak, new drilled and slotted rotors and painting the calibers.
Its exciting
 

·
TT AWD TBSS Jeep
TT AWD SS Pwrd Jeep
Joined
·
5,825 Posts
Awesome color choice, cant believe how nice that red pops!!!

So did you fix the leak? If so what was it, di the one way valve fix it, or did the vacuum pod have a leak at the seam or seal where pedal rod goes in or where the master cylinder bolts up?
 
  • Like
Reactions: Spivitz

·
Punch it!
2008 AWD TBSS
Joined
·
5,639 Posts
Discussion Starter #10
Leak is fixed, rubber grommet went bad
 

·
TT AWD TBSS Jeep
TT AWD SS Pwrd Jeep
Joined
·
5,825 Posts
Had that happen to mine. Split where the middle part rubs the metal.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top